Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Goghe Consulting Srl
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 2 pareri
Curs de specializare formator
590 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Prezentare curs formator

Cursul se adresează atât persoanelor care profesează în domeniul instruirii adulţilor cât şi celor care doresc să devină formatori (traineri) în domeniul formării profesionale care vor să obţină certificarea profesională: profesori, învăţători, educatori, specialişti sau manageri ai departamentelor de resurse umane precum şi persoanelor care sunt interesate să transmită şi altora, în mod organizat şi avizat din experienţa dobândită în domeniul în care profesează.

Obiectivele cursului sunt de a pregăti profesional persoane pentru ocupaţia de Formator având COR 242401 şi de a oferi absolvenşilor o diplomă cu certificare ANC.
Obţinerea diplomei certificată de ANC va da dreptul absolvenţilor de a practica meseria de Formator în oricare din domeniile în care aceştia deţin competenţe profesionale.

Cursul iti arata cum sa devii cel care schimba vieti, cum sa fii constient de tine si de dinamica grupului cu care lucrezi, cum sa fii fericit ca ai facut pe altul mai bun, mai abil, mai constient, mai atent si lista o vei continua dupa curs, cu siguranta.

Urmând cursul de Formator acreditat ANC veţi putea începe o carieră de formator independent, diploma obţinută fiind recunoscută atât la nivel naţional cât şi în statele membre ale Uniunii Europene.

Competenţe profesionale dobândite conform Cod COR 242401:
1.Pregătirea formării,
2.Realizarea programelor de formare,
3.Evaluarea participanţilor la formare,
4.Aplicarea metodelor şi tehnicilor speciale de formare,
5.Marketing-ul formării,
6.Proiectarea programelor de formare,
7.organizarea programelor şi stagiilor de formare,
8.Evaluarea, revizuirea şi asigurarea calităţii programelor şi stagiilor de formare.

De ce este necesar acest curs?

Conform legii, începând cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizaţi, furnizorii de formare profesională pentru adulţi (organizaţii, instituţii publice) trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formarori(persoane fizice) care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea profesională corespunzătoare programei de pregătire.

Cursul se bazează pe o metodă interactivă, creativă, dinamică şi distractivă de formare, punând accentul pe comunicare şi captarea atenţiei cursanţilor.
Durata: 6 zile    Cursul se poate desfasura si in weekend ( S,D de la ora 9,30 la ora15.00).
În vederea pregătirii examenului de absolvire, la finalul cursului se vor face simulări pe parcursul cărora, fiecare participant va putea experimenta postura de formator.
Cu acest prilej, participanţii vor primi feedback atât din partea formatorului cât şi din partea colegilor de grupă.

Examenul de certificare va consta într-o probă teoretică (test grilă) şi o probă practică ( prezentarea şi susţinerea unui proiect)

Condiţii de înscriere:
- persoane cu studii superioare în orice domeniu
- înscrierea se va face prin completarea Formularului de înscriere
Pentru a vă putea înscrie, vă rugăm să ne transmiteţi, împreună cu formularul completat, copie după BI/CI, copie după ultima diplomă de studii, copie după certificatul de naştere şi copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul)

IMPORTANT: cursul se va desfăşura în perioada menţionată doar în situaţia în care se va strânge o grupă de minim 12 participanţi.În caz contrar, acesta se va amâna până la completarea grupei.
Din Gura in Gura